List of GK Questions Asked in SBI Mains Exam Held on 26th July 2015

    List of GK Questions Asked in SBI Mains Exam Held on 26th July 2015
    List of GK Questions Asked in SBI Mains Exam Held on 26th July 2015:
    List of GK Questions Asked in SBI Mains Exam held on 26th July 2015. Candidates whose who are preparing for Upcoming Exams 2015 can use it.

    1). The Constitution (100thAmendment) Act 2015 is related to-
    Answer:Land Boundary Agreement (LBA) between India and Bangladesh

    2). LIC has got approval to do business in which country recently?
    Answer:Bangladesh

    3). Forward Market Commission (FMC) is going to merge with ____
    Answer:SEBI    
             
    4). Which Indian Film has won the Critics Prize in 68th Cannes film festival?
    Answer:Masaan

    5). The Omkereshwar Dam is located at_______
    Answer:Narmada River

    6). Who is Krishna Poonia?
    Answer:Discus Thrower

    7). Jim Corbett National Park is located at______
    Answer:Uttarakhand

    8). Who is the winner of CEAT Indian Cricket of the year award?
    Answer:Ajinkya Rahane

    9). Who is the Indian Cricket Coach for Under 19?
    Answer:Rahul Dravid

    10). Agartala is the capital of which of the following state?
    Answer:Tripura

    11). International Peace Day was observed on______
    Answer:September 21


    Online Mock Tests 2019: