Model Professional Knowledge Questions for Upcoming IBPS Specialist Officer Exam 2015-Set-6

    Model Professional Knowledge Questions Upcoming IBPS Specialist Officer Exam 2015
    Posted Date-8th February 2915:
    Model Professional Knowledge Questions for Upcoming IBPS Specialist Officer Exam 2015-Set-6:  
    List of Model Professional Knowledge Questions for the upcoming IBPS Specialist Officer Exam 2015 were given below. Candidates those who are preparing for those exams can use these questions to score more marks.


    1).The sink arrive from X.25 packet in the same order to send for?
    a)   VC, but not for PVC
    b)   PVC but not VC
    c)   Both PVC and VC
    d)   All the above
    e)   None of these

    2).The counter ofn stage ripple can count up to?
    a)   N
    b)   2n -1
    c)   2n
    d)   2n-1
    e)   None of these

    3).Multimedia is linked through which URL?
    a)   Hypermedia
    b)   HTML
    c)   Hyperlink
    d)   Hypertext
    e)   None of these


    4).The MS SUS is a quick and inexpensive way of your network protection is possessed from ___________ and hacks targeting your window installation
    a)   Trojans
    b)   Worms
    c)   Both (1) and (2)
    d)   Pointer
    e)   None of these


    5).The topology of 802.5 is called as
    a)   Token bus
    b)   Star
    c)   Token ring
    d)   Ehernet
    e)   None of these


    6).The activity of first prototype model is?
    a)   Testing of model
    b)   Requirement gathering
    c)   Designing of test model
    d)   All of these
    e)   None of these


    7).Which system has the highest data transmission rate to an individual device?
    a)   Computer bus
    b)   Lease lines
    c)   Voice and mode
    d)   Telephone lines
    e)   None of these


    8). RAD stands for?
    a)   Rapid Application Development
    b)   Rough Application Development
    c)   Rough Action Development
    d)   Rapid Action Development
    e)   None of these


    9).The group of _______ DSos was provided by the TI channel
    a)   64
    b)   24
    c)   32
    d)   16
    e)   None of these


    10).______________ is called as Black Box testing.
    a)   Loop testing
    b)   Data flow testing
    c)   Behavioural testing
    d)   Graph based testing
    e)   None of these

    Answers:                                 
    1). c)   2). b)   3). a)   4). c)   5). c)   6). b)   7). a)   8). a)   9). b)   10). c)



    Online Mock Tests 2019: