Practice Aptitude Questions for Upcoming Bank PO and Clerk Exam 2015 Set-2 (With Solution)

Practice Aptitude Questions for Upcoming Bank PO and Clerk Exam 2015 Set-2
Practice Aptitude Questions for Upcoming Bank PO and Clerk Exam 2015 Set-2 (With Solution):  
List of Model Aptitude Questions for the upcoming Bank PO and Clerk Exam 2015 were given below. Candidates those who are preparing for those exams can use these questions to score more marks.

Are You preparing for IBPS PO 2019? Start your preparation with Free IBPS PO Mock Test 2019 – Take Test Now
Directions (Questions.1 to 10): Fill in the blank with correct answers.

1).19.9 X 16.1 X 17.2 =________
a)   4890.538
b)   5342.843
c)   5510.708
d)   4923.613
e)   None of these


2). 16.5% of 300 + 70.5% of 1400-10% of 480 =_________
a)   1124.5
b)   1084.5
c)   983.5
d)   895.4
e)   None of these


3). 19% of 360 + ______= 45% of 230
a)   45.8
b)   41.2
c)   39.3
d)   31.5
e)   35.1


4).49 ÷ 0.7 – 4.9 = _______
a)   50.9
b)   65.1
c)   56.9
d)   60.3
e)   71.4


5).9898 + 1773 – 941 X 3 = ______
a)   8488
b)   9235
c)   8848
d)   9220
e)   9342


6).121.65 + 432.85 – 115.35 – 401.63 = ________
a)   35.76
b)   39.84
c)   31.93
d)   37.52
e)   34.83


7). 99 X 41 + 46 X 72 – 49 X 69 = _____
a)   3590
b)   3780
c)   3990
d)   4120
e)   4010


8).16.5% of 1700 – 13.8% of 1750 =______
a)   39
b)   35
c)   29
d)   33
e)   41


9).572 X 146 – 148 X 2 = ______
a)   64392
b)   63029
c)   83216
d)   81890
e)   58972


10).16.59% of 1349.91 = _______
a)   190
b)   380
c)   230
d)   205
e)   310

Answers:                                 
1). c)   2). b)   3). e)   4). b)   5). c)   6). d)   7). c)   8). a)   9). c)   10). c)

To View the Solved Answers:Click Here
To View more Study Materials for SBI PO Exam 2015:Click Here

Click Here to Follow US on Facebook

/ 5. Reviews