Practice English Questions (Cloze Test) for Bank PO and Clerk Exams Set-12

Practice English Questions (Cloze Test)
Practice English Questions (Cloze Test) for Bank PO and Clerk Exams Set-12:
English Quiz for upcoming Bank PO and Clerk Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this questions.


   Directions (Question.01-10): In the following passage, some of the words have been left out, each of which is indicated by a number. Find the suitable word from the options given against each number and fill up the blanks with appropriate words to make the paragraph meaningfully complete.

    It was not surprising that a gang of thieves(1)in Delhi was found with(2)imported chocolates as well as stolen money, considering cacao costs more than a few beans these days. There cannot be more proof of the sinfulness of their(3)that chocolate landed them behind bars. They apparently(4)confectionery stores at the end of every monetary target, almost like ending a satisfactory meal. That these hardened criminals- wanted for murder,(5) and robbery – displayed a sweeter side by(6)both cash and chocolates in their sticky – fingered felonious forays, will probably not melt any judicial hearts.

     What is truly surprising, however, is that these chocoholic villains were not unique; rather, they seem to be part of a worldwide phenomenon. From periodic(7)raids in Madagascar to commandeer precious cacao bean stocks from poor farmers to multimillion – euro heists of tonnes of boxed Swiss chocolates and even spreads, a sweet criminal enterprise(8).Only when large caches of hot (stolen) chocolates are seized – 50 tonnes were(9)near Naples just last month – does the prospect arise that chocolates could be worth their weight in gold bars. Hopefully, the international(10)of this crime wave will not escape the notice of India authorities.

1).
a)   grasped
b)   captured
c)   seized
d)   apprehended
e)   discerned


2).
a)   pure
b)   purloined
c)   confiscated
d)   illegally
e)   contaminated


3).
a)   lust
b)   addiction
c)   need
d)   aspiration
e)   craving


4).
a)   pirated
b)   watched
c)   burgled
d)   went
e)   attacked


5).
a)   extortion
b)   compulsion
c)   extremism
d)   attrition
e)   exploitation


6).
a)   picking
b)   swiping
c)   appropriating
d)   collecting
e)   snatching


7).
a)   surprise
b)   evaluation
c)   guessing
d)   inspiration
e)   marauding


8).
a)   rises
b)   multiplies
c)   flourishes
d)   grows
e)   proliferates


9).
a)   impounded
b)   purchased
c)   possessed
d)   requisitioned
e)   asked


10).
a)   potential
b)   performance
c)   extinction
d)   prevalence
e)   ratings


Answers:                                 

1). d)   2). b)   3). e)   4). c)   5). a)   6). b)   7). e)   8). c)   9). a)   10). d)
Online Mock Tests 2019: