Practice English Questions (Cloze Test) for Bank PO and Clerk Exams Set-9

Practice English Questions (Cloze Test)
Practice English Questions (Cloze Test) for Bank PO and Clerk Exams Set-9:
English Quiz for upcoming Bank PO and Clerk Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this questions.

The skin’s worstenemy is the sun. If you avoid  1  you can  2   to prolog the young and    3      skin. The sun  4  deprive the skin of   5   hastening the appearance of  6  line and wrinkles that  7  is all about. It is   8  responsible for many skin   9   like pigmentation, discoloration, freckles and  10   skin cancer. So, protect the skin with a sunscreen and moisturize it daily.

 

1.
a)   extra exposure to the sun
b)   Much
c)   Additional
d)   Excessive

2.
a)   Aid
b)   Help
c)   Assist
d)   Make

3.
a)   Handsomeness of the
b)   Luxury
c)   Beauty
d)   Suppleness

4.
a)   can
b)   may
c)   shall
d)   will

5.
a)   water
b)   Dampness
c)   Wetness
d)   Moisture

6.
a)   these
b)   those
c)   some
d)   certain

7.
a)   growing
b)   increasing
c)   ageing
d)   mellowing

8.
a)   also
b)   besides
c)   even
d)   possibly

 9.
a)   itches
b)   illness
c)   questions
d)   problems

10.
a)   a certainly
b)   even
c)   some
d)   certain

Answers:
1)   a) 2. b) 3. d) 4. a) 5. d) 6. d) 7. c) 8. a) 9. d) 10. b)
Online Mock Tests 2019: