Practice English Questions for Upcoming Bank PO and Clerk Exams 2015 Set-13

    Practice English Questions for Upcoming Bank PO and Clerk Exams 2015 Set-13
    Practice English Questions for Upcoming Bank PO and Clerk Exams 2015 Set-13:
    Practice English Questions for upcoming Bank PO and Clerk Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this question.

        Directions (Q.1-5): Rearrange the following five sentences (A), (B), (C), (D) and (E) in the proper sequence to form a meaningful paragraph, the answer the given question.

    A.  So, in order to celebrate this, he arranged for a massive feast for all the people in the town.
    B.  There was a beautiful town.
    C.  He was so generous that he never failed to help people and fulfill their needs.
    D.  This helpful man was happy when he was blessed with a son.
    E.  The town was led by a friendly and generous man who was the richest person in the town.

    1).Which of the following should be theLAST (FIFTH)sentence after rearrangement?
    a)   A
    b)   B
    c)   C
    d)   D
    e)   E


    2).Which of the following should be theFOURTH sentence after rearrangement?
    a)   E
    b)   C
    c)   B
    d)   A
    e)   D


    3).Which of the following should be theSECONDsentence after rearrangement?
    a)   D
    b)   C
    c)   B
    d)   A
    e)   E


    4).Which of the following should be theTHIRD sentence after rearrangement?
    a)   E
    b)   D
    c)   C
    d)   B
    e)   A


    5).Which of the following should be theFIRSTsentence after rearrangement?
    a)   E
    b)   B
    c)   A
    d)   C
    e)   D


        Directions (6-10): In this question, a sentence with four words in bold type is given. One of these four words given in bold may be either wrongly spelt or inappropriate in the context of the sentence. Find out the word which is wrongly spelt or inappropriate, if any.  That word is your answer. If all the words given in bold are correctly spelt and also appropriate in the context of the sentence, mark ‘All correct’ as your answer.

    6).Jackrealizedhismistakeandregretted hisfoolishness
    a)   foolishness
    b)   regretted
    c)   mistake
    d)   realized
    e)   All correct


    7).Heannouncedto the people that he wouldreward enormously the person who brought him the specialdelicasy
    a)   enormously
    b)   reward
    c)   announced
    d)   delicasy
    e)   All correct


    8).She found hisbehaviourquiteawed and decided tocomplainto her immediate superior
    a)   complain
    b)   awed
    c)   behaviour
    d)   superior
    e)   All correct


    9).Sherungherpalms indistress as she did not know the way forward and seemed to be lost
    a)   rung
    b)   forward
    c)   distress
    d)   palms
    e)   All correct


    10).Taking the shorterroute toearning more for a living will onlyleedtofailure.
    a)   failure
    b)   earning
    c)   leed
    d)   route
    e)   All correct

    Answers:                                 
    1). a)   2). e)   3). e)   4). c)   5). b)   6). e)   7). d)   8). b)   9). a)   10). c)
    People Also Visited:

    Click Here to Subscribe Us via Email
    Click Here to Follow Us on Facebook

    Online Mock Tests 2019: