Practice English Questions (Sentence Rearrangement) Set-32

    Practice English Questions (Sentence Rearrangement) Set-32
    Practice English Questions (Sentence Rearrangement) Set-32:
    Practice English Questions for upcoming Bank PO and Clerk Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this question.

        Directions (Q.1-5): Rearrange the following seven sentences (A), (B), (C), (D), (E), (F) and (G) in the proper sequence to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below.

    A.  These stand-alone systems are connected together via a LAN, thus giving each system access to each other’s database.
    B.  She enters the withdrawal details and amount into the computer and the balance of the account holder is reduced to that extent.
    C.  The concept of LANs is fast becoming popular for branch computerization in banks.
    D.  The front-office computerization comprises the installation of several stand-along systems with online data entry and updates.
    E.  The teller checks the account number, whether sufficient balance is available and then issues the token to the customer.
    F.   This is especially so where front-office computerization is concerned.
    G.  The customer who comes to make a withdrawal can go to any of the counters and present his cheque.

    1).Which of the following would be theFIRST sentence after rearrangement?
    a)   E
    b)   D
    c)   C
    d)   B
    e)   A


    2).Which of the following would be theSECOND sentence after rearrangement?
    a)   F
    b)   C
    c)   B
    d)   A
    e)   G


    3).Which of the following would be theTHIRD sentence after rearrangement?
    a)   D
    b)   A
    c)   G
    d)   F
    e)   E


    4).Which of the following would be theFIFTH sentence after rearrangement?
    a)   E
    b)   D
    c)   C
    d)   B
    e)   G


    5).Which of the following would be theLAST (SEVENTH) sentence after rearrangement
    a)   D
    b)   B
    c)   G
    d)   A
    e)   D


        Directions (Q.6-10): Rearrange the following five sentences (A), (B), (C), (D) and (E) in the proper sequence to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below.
    A.  In this system, the bank’s computer is connected to a telephone link with modern.
    B.  The function of telebanking services is based on the voice processing facility available with the bank computers.
    C.  Some banks use a telephone answering machine, in which case the service is not really ‘telebanking’per se, but simply a telephone-answering system.
    D.  The caller, generally a customer of the bank, will be able to call the bank anytime and enquire balances or transaction history, and to transfer funds between accounts.
    E.  The voice processing facility provided in the software identifies the caller by keyword and provides him services with suitable reply.

    6).Which of the following should be theFIRST sentence after rearrangement?
    a)   E
    b)   D
    c)   C
    d)   B
    e)   A


    7).Which of the following should be theLAST (FIFTH)sentence after rearrangement?
    a)   A
    b)   C
    c)   B
    d)   D
    e)   E


    8).Which of the following should be theTHIRD sentence after rearrangement?
    a)   C
    b)   B
    c)   D
    d)   E
    e)   A


    9).Which of the following should be theFOURTH sentence after rearrangement?
    a)   D
    b)   A
    c)   E
    d)   B
    e)   C


    10).Which of the following should be theSECOND sentence after rearrangement?
    a)   B
    b)   E
    c)   C
    d)   A
    e)   D


    Answers:                                 
    1). c)   2). a)   3). a)   4). e)   5). b)   6). d)   7). b)   8). e)   9). c)   10). a)

    People Also Visited:

    Click Here to Follow Us on Facebook

    Online Mock Tests 2019: