Race IBPS Clerk 2015- Practice Reasoning Questions (Inequality) with Solutions Set-37

    Practice Reasoning Questions (Inequality)
    Race IBPS Clerk 2015- Practice Reasoning Questions (Inequality) with Solutions Set-37:
    Dear Readers, Important Practice Reasoning Questions for Upcoming IBPS Clerk V Exam was given here with Explanations. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.


    Directions (1-10):In the given questions, assuming the given statements to be true, find which of the given four conclusions numbered I,II,III and IV is/are definitely true and give your answer accordingly.





    a)   Only I and II are true
    b)   Only I is true
    c)   Only I and III are true
    d)   Only II and IV are true
    e)   None of these






    a)   Only I and II are true
    b)   Only I is true
    c)   Only I and III are true
    d)   Only II and IV are true
    e)   None of these






    a)   Only I, II and III are true
    b)   Only II, III and IV are true
    c)   Only II and IV are true
    d)   Only I is true
    e)   None of these






    a)   Only I, II and III are true
    b)   Only II, III and IV are true
    c)   Only II and IV are true
    d)   Only I is true
    e)   None of these






    a)   Only II is true
    b)   Only III and IV are true
    c)   Only II,III and IV are true
    d)   Only IV is true
    e)   None of these







    a)   Only I and III are true
    b)   Only II and III are true
    c)   Only I, II and III are true
    d)   None is true
    e)   None of these






    a)   Only III is true
    b)   Only II and IV are true
    c)   Only II, III and IV are true
    d)   All I, II, III and IV are true
    e)   None of these






    a)   Only I and II are true
    b)   Only I,II and IV are true
    c)   Only III and IV are true
    d)   All I, II, III and IV are true
    e)   None of these






    a)   All I,II,III and IV are true
    b)   Only II is true
    c)   Only III and IV are true
    d)   None is true
    e)   None of these






    a)   Only II is true
    b)   Only I and III are true
    c)   Only III and IV are true
    d)   Only I and IV are true
    e)   None of these

    Answers:
    1). b) 2). a) 3). d) 4). a) 5). c) 6). b) 7). c) 8). b) 9). d) 10). a)

    More Practice Set Questions for IBPS Clerk 2015:
    Online Mock Tests 2019: