SBI PO Exam 2015- Practice English Questions (Sentence Rearrangement) Set-22

    SBI PO Exam 2015- Practice English Questions
    SBI PO Exam 2015- Practice English Questions (Sentence Rearrangement) Set-22:
    Practice English Questions for upcoming SBI PO Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this questions.

    Directions(Questions.01-05):Rearrange the following five sentences (A),(B),(C),(D) and (E) in the proper sequence to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below:
    (A) In the circumstances, plastic money in the form of credit and other cards has become a preferred mode of payment and has wide acceptance among public.
    (B) Payments for purchase can be made in cash, cheque or cards.
    (C) Cheque are not often accepted as the credit standing of the person issuing a
     Cheque is not apparent.
    (D) With the increasing use of the plastic, the financial system is moving more towards cashless transactions.
    (E) In respect of cash, there is the limitation that bigger payments cannot be made in cash on account of the need to carry bulk.

    1).Which of the following should be theFIRSTsentence after rearrangement?
    a) C
    b) A
    c) E
    d) B
    e) D


    2).Which of the following should be theSECOND sentence after rearrangement?
    a) E
    b) A
    c) C
    d) D
    e) A


    3).Which of the following should be theTHIRD sentence after rearrangement?
    a) B
    b) D
    c) A
    d) E
    e) C


    4).Which of the following should be theFOURTH sentence after rearrangement?
    a) E
    b) A
    c) B
    d) D
    e) C


    5).Which of the following should be theFIFTH (LAST) sentence after rearrangement?
    a) E
    b) C
    c) D
    d) A
    e) B


    Directions(Questions 06-10): Rearrange the following seven sentences(A),(B),(C),(D),(E),(F) and (G) in the proper sequence to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below:

    (A) Refund orders are issued by the Central Excise and Customs Department in favour of payees.
    (B) The government departments are authorized to issue cheques with the drawing limit permitted to them.
    (C) While paying, the bank should have cheques as well as advice at the time of payment
    (D) The credit to these accounts is received through budget allocations by the respective ministries
    (E) No overdraft is to be allowed in these accounts
    (F) Special cheque books are used by the government.
    (G) They are supplied by the department and are paid for by the banks.

    6).Which of the following should be theFIRST sentence after rearrangement?
    a) E
    b) G
    c) A
    d) B
    e) D


    7).Which of the following should be theSECOND sentence after rearrangement?
    a) A
    b) F
    c) G
    d) E
    e) C


    8).Which of the following should be theTHIRD sentence after rearrangement?
    a) B
    b) A
    c) D
    d) E
    e) G


    9).Which of the following should be theFOURTH sentence after rearrangement?
    a) G
    b) B
    c) E
    d) C
    e) F


    10).Which of the following should be theLAST (SEVENTH) sentence after rearrangement?
    a) C
    b) B
    c) D
    d) A
    e) E


    Answers:       
    1). d)   2). a)   3). e)   4). b)   5). d)   6). d)   7). b)   8). e)   9). c)   10). a)

    Click Here to Follow Us on Facebook

    Online Mock Tests 2019: