Static GK Bits for LIC AAO

    Static GK Bits for LIC AAO Set-7
    Static GK Bits for LIC AAO Set-7:
    Dear Readers, Static GK Bits for Upcoming LIC AAO Exam was given here with answers. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    1).International Customs Day is observed on
    a)  January 26th
    b)  April 26th
    c)  November 26th
    d)  December 26th
    e)  None of the above
    Answer: a)
    2).On whose birth day National Sports Day is observed?
    a)  Dhyan Chand
    b)  BishansinghBedi
    c)  RangaSwamy
    d)  Dulip
    e)  None of the above
    Answer: a)
    3).Viluius is the capital of
    a)  Estonia                                  
    b)  Macedonia
    c)  Eriteree
    d)  Lithuania
    e)  None of the above
    Answer: d)
    4).The capital of Niger is
    a)  Abuja
    b)  Niamey
    c)  Kigali
    d)  Mogadishu
    e)  None of the above
    Answer: b)
    5).Silver Revolution is associated with
    a)  Cotton
    b)  Egg
    c)  Jute Production
    d)  Petroleum Products
    e)  None of the above
    Answer: b)
    6).The revolution associated with Fertilizers is
    a)  Golden Revolution
    b)  Yellow Revolution
    c)  Pink Revolution
    d)  Grey Revolution
    e)  None of the above
    Answer: d)
    7).Vegetarian Festival is a famous food festival celebrated in
    a)  Spain
    b)  Poland
    c)  Thailand
    d)  India
    e)  Peru
    Answer: c)
    8).The famous food festival celebrated in New Delhi, India is
    a)  Vegetarian Festival
    b)  Grape Throwing Festival
    c)  International Mango Festival 
    d)  Orange Festival
    e)  None of the above
    Answer: c)
    9).8th BRICS 2016 Summit is going to held at
    a)  Russia
    b)  Brazil
    c)  China
    d)  South Africa
    e)  None of the above
    Answer: e)
    10).19th SAARC 2016 Summit is going to held at
    a)  Afghanistan
    b)  Sri Lanka
    c)  Bhutan
    d)  Nepal
    e)  None of the above
    Answer: e)

    For More Static GK Bits- Click Here

    Online Mock Tests 2019: