Static GK Bits for LIC AAO

    Static GK Bits for LIC AAO Set-5
    Static GK Bits for LIC AAO Set-6:
    Dear Readers, Static GK Bits for Upcoming LIC AAO Exam was given here with answers. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    1. Anthropological Museum is a famous museum located at
    a)  Delanipur
    b)  Vadodara
    c)  Port Blair
    d)  Nilambur
    e)  Imphal
    Answer: c)
    2. Gandhi Memorial Museum is in which city?
    a)  Madurai
    b)  Erdore
    c)  Karur
    d)  Cundalore
    e)  None of the above
    Answer: a)
    3. Tagline of United India Insurance Company Limited is
    a)  Faideyka Insurance
    b)  We know Healthcare
    c)  Rest Assured with Us
    d)  Kal par Control
    e)  None of the above
    Answer: c)
    4. “You click, we cover” is the tagline of which Insurance company in India?
    a)  Bajaj Allianz Life Insurance Company Limited
    b)  Birla Sun Life Insurance Company Limited
    c)  PNB MetLife India Insurance Company Limited
    d)  Tata AIA Life Insurance Company Limited
    e)  None of the above
    Answer: d)
    5. “Faster than Lightning: My Autobiography” of which famous personality?
    a)  P. T. Usha
    b)  Usain Bolt
    c)  Mary Kom
    d)  Milka Singh
    e)  None of the above
    Answer: b)
    6. “My Life” is the autobiography of
    a)  Bill Clinton
    b)  Hillary Clinton
    c)  Ronald Reagan
    d)  Winston Churchill
    e)  None of the above
    Answer: a)
    7. Black Berry is a famous mobile brand made in
    a)  Brazil
    b)  France
    c)  Germany
    d)  Canada
    e)  None of the above
    Answer: d)
    8. Which of the following mobile brands those were not made in South Korea?
    a)  KT Tech
    b)  LG
    c)  Pantech
    d)  Samsung
    e)  None of the above
    Answer: e)
    9. Curzon line is the boundary line between
    a)  Poland and Russia
    b)  Israel and Syria
    c)  France and Germany
    d)  Russia and Finland
    e)  None of the above
    Answer: a)
    10. _______ line serves as the border between Nebraska and Kansas
    a)  38thParallel
    b)  40thParallel
    c)  42ndParallel
    d)  43rdParallel
    e)  None of the above
    Answer: b)

    For More Static GK Bits- Click Here

    / 5. Reviews

    Online Mock Tests 2019: