Static GK Bits for LIC AAO

    Static GK Bits for LIC AAO Set-5
    Static GK Bits for LIC AAO Set-5:
    Dear Readers, Static GK Bits for Upcoming LIC AAO Exam was given here with answers. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    1. The WACA Cricket ground is in which country?
    a)  Australia
    b)  Pakistan
    c)  New Zealand
    d)  South Africa
    e)  None of the above
    Answer: a)
    2. Kanchenjunga Stadium is in which place of India?
    a)  Silguri, West Bengal
    b)  Kolkata, West Bengal
    c)  Aizawl, Mizoram
    d)  Thane, Maharahtra
    e)  None of the above  
    Answer: a)
    3. Mollem National Park is located in
    a)  Chhattisgarh
    b)  Goa
    c)  Sikkim
    d)  Punjab
    e)  None of the above
    Answer: e)
    4. Indravati National Park is in which state?
    a)  Kerala
    b)  Chhattisgarh
    c)  Gujarat
    d)  Andhra Pradesh
    e)  None of the above
    Answer: b)
    5. Who is the Governor of Nagaland?
    a)  SC Jamir
    b)  Syed Ahmed
    c)  Padmanabha Balkrishna Acharya
    d)  Kalyan Singh
    e)  None of the above
    Answer: c)
    6. Kesari NadthTripati is the governor of which state?
    a)  Uttarakhand
    b)  Tripura
    c)  West Bengal
    d)  Sikkim
    e)  None of the above
    Answer: c)
    7. World Yoga Day is observed on
    a)  21rdJanuary
    b)  21stSeptember
    c)  21stDecember
    d)  21stJune
    e)  None of the above
    Answer: d)
    8. World Vegetarian Day is observed annually on______ ?
    a)  October 11th
    b)  October 21st
    c)  October 31st
    d)  October 1st
    e)  None of the above
    Answer: d)
    9. Merdeka Tournament is related to which sport?
    a)  Foot Ball
    b)  Hockey
    c)  Horse Racing
    d)  Rowing
    e)  None of the above
    Answer: a)
    10. Which among the following cups not related to Hockey?
    a)  Scindia Gold Cup
    b)  Rangaswamy Cup
    c)  Murugappa Gold Cup
    d)  Modi Gold Cup
    e)  None of the above
    Answer: e)

    For More Static GK Bits- Click Here

    / 5. Reviews

    Online Mock Tests 2019: