Static GK Bits for LIC AAO

    Static GK Bits for LIC AAO Set-3
    Static GK Bits for LIC AAO Set-3:
    Dear Readers, Static GK Bits for Upcoming LIC AAO Exam was given here with answers. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    1).Agra is the city in the bank of which river?
    a)  Saraswathi
    b)  Yamuna
    c)  Ganges
    d)  Hooghly
    e)  None of the above
    Answer: b)
    2).Vijayawada is in the bank of
    a)  Godavari
    b)  Kaveri
    c)  Tapti
    d)  Krishna
    e)  None of the above
    Answer: d)
    3).What are the state Animal, Bird and Tree of Telangana?
    a)  Deer, Indian Roller, Jammi tree
    b)  Deer, Sarus Crane, Jammi tree
    c)  Musk Deer, Sarus Crane, Neem
    d)  Elephant, Indian Roller, Neem
    e)  None of the above
    Answer: a)
    4).Sikka Thermal Power Project is in which state?
    a)  Andhra Pradesh
    b)  Bihar
    c)  Gujarat
    d)  Chhattisgarh
    e)  None of the above
    Answer: c)
    5).Sanjay Gandhi Thermal Power Project is in which state?
    a)  Rajasthan
    b)  Madhya Pradesh
    c)  Punjab
    d)  Tamil Nadu
    e)  None of the above
    Answer: b)
    6).Nakti Dam Wild life sanctuary is located in which state?
    a)  Goa
    b)  Himachal Pradesh
    c)  Jammu Kashmir
    d)  Bihar
    e)  None of the above
    Answer: d)
    7).Dalma Wild life sanctuary is located in which state?
    a)  Jharkhand
    b)  Karnataka
    c)  Kerala
    d)  Madhya Pradesh
    e)  None of the above
    Answer: a)
    8).Badarinath and Kedarnath are the famous temples located in which of the following states?
    a)  Uttar Pradesh
    b)  Jammu and Kashmir
    c)  Uttarakhand
    d)  Odisha
    e)  None of the above
    Answer: c)
    9).Famous Lakshmi Narayana Temple is located in which city of India?
    a)  Delhi
    b)  Mumbai
    c)  Patna
    d)  Kolkata
    e)  None of the above
    Answer: a)
    10).Lokanayak Jai Prakash Narayana International airport is located in
    a)  Amritsar, Punjab
    b)  Patna, Bihar
    c)  Silguri, West Bengal
    d)  Nasik, Maharashtra
    e)  None of the above
    Answer: b)
    For More Static GK Bits- Click Here
    Online Mock Tests 2019: