Static GK Bits for LIC AAO

    Static GK Bits for LIC AAO Set-2
    Static GK Bits for LIC AAO Set-2:
    Dear Readers, Static GK Bits for Upcoming LIC AAO Exam was given here with answers. Aspirants those who are preparing for the examination can use this.

    1).Jurong Bird Park is located in which country?
    a)  Kenya
    b)  Australia
    c)  Jordan
    d)  Singapore
    e)  None of the above
    Answer: d)
    2).Skorpa Bird Sanctuary is located in which country?
    a)  Canada
    b)  Norway
    c)  Jordan
    d)  Hungary
    e)  None of the above
    Answer: b)
    3).Tuticorin Port is in which state?
    a)  Gujarat
    b)  Maharashtra
    c)  Tamil Nadu
    d)  Goa
    e)  None of the above
    Answer: c)
    4).Paradip Port is in which state?
    a)  West Bengal
    b)  Kerala
    c)  Karnataka
    d)  Orissa
    e)  None of the above
    Answer: d)
    5).Kushok Bakula Rimpochhe Airport is in which city?
    a)  Hubli
    b)  Mysore
    c)  Kullu
    d)  Leh
    e)  None of the above
    Answer: d)
    6).Chhatrapati Shivaji International Airport is in which city?
    a)  Bangalore
    b)  Chennai
    c)  Mumbai
    d)  Delhi
    e)  None of the above
    Answer: c)
    7).Tehri Dam the largest hydroelectric, irrigation project in Uttarakhand was completed in the year ______.
    a)  2005
    b)  2004
    c)  2003
    d)  2006
    e)  None of the above
    Answer: a)
    8).Bandhardhara Dam is situated in which state?
    a)  Bihar
    b)  Maharashtra
    c)  Kerala
    d)  Uttar Pradesh
    e)  None of the above
    Answer: b)
    9).Veeragase is a folk dance of
    a)  Jharkhand
    b)  Kerala
    c)  Himachal Pradesh
    d)  Karnataka
    e)  None of the above
    Answer: d)
    10).Which of the following is the folk dance form of Lakshadweep?
    a)  Lava
    b)  Macha
    c)  Theyyam
    d)  Chiraw
    e)  None of the above
    Answers: a)

    For More Static GK Bits-Click Here
    Online Mock Tests 2019: