“VIVA Session”- on Current Affairs (Answers Updated)

    “VIVA Session”- on Current Affairs

    “VIVA Session”- on Current Affairs:
    Dear Friends, This session is an initiative of our team which will start daily at 10:30am which mainly concentrates on evaluating skill and knowledge of our viewers. In this session we are going to ask set of questions without giving any options which are important in examination point of view, you need to think on those questions and give answers by commenting below and you can also ask your questions from today’s particular subject. After 2 hours we will give answers.

    Today’s VIVA Questions with Answers:

    1. Who was the new CEO of India’s third largest software exporter Wipro?
    Answer:Abidali Neemuchwala

    2. Who has sworn in as the eighth Chief Information Commissioner (CIC)?
    Answer: RK Mathur

    3. Who was the UN High Commissioner for Refugees?
    Answer: Filippo Grandi

    4. Who was the Indian ambassador to Israel?
    Answer:Pavan Kapoor

    5. Who was the CEO of NITI AAYOG?
    Answer:Amitabh Kanth

    6. Who has been appointed as the Chairman of fair-trade regulator Competition Commission of India (CCI)?
    Answer: Devender Kumar Sikri

    7. Who was the Deputy Governor of RBI?
    Answer:Urjit Patel

    8. Who is the CEO of French IT services firm Capgemini?
    Answer: Srinivas Kandula

    9. Whom were been included in the Shyam Benegal committee?
    Answer:Actor Kamal Hassan and director Gautam Ghosh

    10. PayU, one of the world’s largest payment services platforms, has appointed whom as its new global CEO?

    Answer: Laurent Le Moal

    Online Mock Tests 2019: