“VIVA on Sports Event” (Answers Updated)

    “VIVA on Sports Event”
    “VIVA on Sports Event” (Answers Updated):

    Dear Friends, This session is an initiative of our team which will conducted daily which mainly concentrates on evaluating skill and knowledge of our viewers. In this session we are going to ask set of questions without giving any options which are important in examination point of view, you need to think on those questions and give answers by commenting below and you can also ask your questions from today’s particular subject. After 2 hours we will give answers.

    Today’s VIVA Questions with answers:

    1. Who won the national Billiards Championship which was held recently?
    Answer:Kolkata cueist Sourav Kothari

    2. Who stunned world number one Serena Williams in three sets to win her first Grand Slam title at theAustralian Open?
    Answer:Germany’s Angelique Kerber

    3. Who won Gold Medal Syed Modi Grand Rix which concluded recently?
    Answer:Kidambi Srikanth

    4. Who won the National Snooker Championship 2016?
    Answer:Aditya Mehata

    5. Hina Sindhu belongs to which sport?
    Answer:Pistol Shooter

    6. Who won the Malaysian Master Grand Prix Gold Title?
    Answer:PV Sindhu

    7. SaniaMirza and Martina Hingis have won their 3rd Grand Slam title and 36th match on the trot bybeating
    Answer:Andrea Hlavackova and Lucie Hradecka

    8. PietroFittipaldi clinched the title at the MMRT track in Sriperumbudur. He belongs to
    Answer:Brazil

    9. Singapore Open title is clinched by
    Answer:South Korean Song Young-han

    10. Which state won the 61stNational School Athletics Championship?
    Answer:Kerala

    11. Roger Federer clinched the 300th Grand Slam match win of his storied career, becoming the firstman to reach the milestone after winning
    Answer:Australian Open

    12. Who win the Dafabet Masters title 2016?
    Answer:Ronnie O’Sullivan

    13. The International Cricket Council (ICC) has announced _______ a leading global provider of money transfer services, as their event partner in an eight-year deal from 2016-2023.
    Answer:MoneyGram International

    14. Former World Number one tennis player Marat Safin has joined the International Tennis Hall ofFame. He belongs to
    Answer:Russia

    15. Barcelona forward Lionel Messi has won the Ballon d’Or award for the world’s best player for the___________ time.

    Answer:Fifth
    Online Mock Tests 2019: