Quantitative Aptitude Questions (Number Series) for IBPS Clerk Mains Day-13

Quantitative Aptitude Questions (Number Series) for IBPS Clerk Mains Day-13:

Dear Readers, IBPS is conducting Online Mains Examination for the recruitment of Clerical Cadre. Main Examination of IBPS Clerk was scheduled from 21st Jan 2018. To enrich your preparation here we have providing new series of Number Series Questions – Quantitative Aptitude Questions. Candidates those who are appearing in IBPS Clerk Main Exam can practice these Quantitative Aptitude Average questions daily and make your preparation effective.

[WpProQuiz 936]

Click “Start Quiz” to attend these Questions and view Solutions

 

1)5,6,11,24,64,152

(a). 11

(b).152

(c).64

(d).24

(e).None of these

2)12,23,45,72,118,170

(a).118

(b).170

(c).72

(d).45

(e).None of these

3)10,4,21,12,120,96

(a).10

(b).12

(c).21

(d).96

(e).None of these

4)11,20,45,110,253, 542

(a).110

(b).11

(c) 20

(d)253

(e).None of these

5)50,56,44,63,34,76

(a).50

(b)34

(c)63

(d)76

(e).None of these

6)5852 ,4290,2970, 1936,1056

(a).5852

(b).1056

(c).2970

(d).1936

(e).None of these

7)417,453,510,529,617

(a).617

(b).510

(c).417

(d).453

(e).None of these 

8)8147.5, 8149, 12225.5,61136.75,183415.25

(a)8149

(b)12225.5

(c)61136.75

(d)183415.25

(e)8147.5                                     

9)4,14,30,41,60,71

(a).4

(b).14

(c).30

(d).71

(e).None of these

10)3 ,25,125,661, 4016, 28169

(a).25

(b).661

(c).4016

(d).125

(e).None of these

      Click Here for More Quantitative Aptitude Questions

 

5 responses to “Quantitative Aptitude Questions (Number Series) for IBPS Clerk Mains Day-13”

  1. karthik says:

    please check it once 8TH question

  2. karthik says:

    got only 5/10 really too hard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *